Balassagyarmat látnivalói

Ipoly Velo Vendégház

Cím Balassagyarmat Slovenske Darmoty 120. Szlovákia 48.091387 N, 19.288918 E
Kapcsolat Telefon: 20/280-4030 Web: www.ipolyvelo.hu Email küldése
Az Ipoly Velo Vendégház az 1.Kerékpár Múzeummal ,az Ipoly Túrarendszerrel és a Palóc Virág kerékpáros túrarendszerrel együtt egy élmény projekt része. Balassagyarmatról indulva a szlovák oldalon mintegy 300m-re a atárátkelőtől található. Ennek megfelelő színvonalon rendelkezik 1db 3 ágyas, 2db 4 ágyas és 1db 5 ágyas légkondícionált szobával, nagy kandallós társalgóval, fullosan felszerelt konyhával, nagy terasszal, sütögető és kondéros főző hellyel, jakuzzival, fürdő medencével az árnyas fenyő és hársfák alatt.
A parkolás a kerítésen belül megoldott.

A vidék és a közeli Balassagyarmat 6 múzeummal, 3 művészeti galériával és számtalan szórakozási, sport, túrázási lehetőséggel és 100 km-en belül 50 várral várja vendégeinket. Szlovákgyarmaton Las Vegasi minőségű kaszinó is található.

Vendégházunkat különösen ajánljuk családi, baráti eseményekhez, csapatépítő tréningekre, gyerekes családoknak és házi állatokkal utazóknak.

Kifejezetten a kerékpáros túrázóknak szóló szolgáltatásokkal, túra útvonalakkal, kerékpár és ebike kölcsönzéssel is rendelkezésére állunk .
Ipoly Velo Vendégház, Balassagyarmat Ipoly Velo Vendégház, Balassagyarmat Ipoly Velo Vendégház, Balassagyarmat Ipoly Velo Vendégház, Balassagyarmat