Badacsonytomaj látnivalói

Borbély Családi Pincészet

Cím Badacsonytomaj Badacsony, Római út 212. 46.787954 N, 17.501369 E
Tematikus borbemutatóinkra várunk minden Borkedvelőt, a borok csodálatos világával még csak ismerkedő Borbarátot. Borbemutatóinkon szakmai vezetéssel ismerkedhetnek meg a család által képviselt technológiával, hagyományokkal és mélyülhetnek el a badacsonyi borok minerális ízvilágában. A kóstolandó borokhoz különböző, a ház asszonya által készített falatokat szolgálunk fel. Étkezésre igény szerint házilag készített hideg vagy meleg étkekkel állunk rendelkezésre.

Kóstoló
Állandó nyitvatartásunk nincs, így az időpontok, a programok mélysége, a kóstolni kívánt borok számának előzetes egyeztetése szükségeltetik.

Ajánlatok:
Alap kóstoló- 6 fajta kóstolása,
Haladó kóstoló- 8 fajta kóstolása
Mester kóstoló- 10 fajta kóstolása
Vendégeink pincészetünknél kedvezményesen vásárolhatnak borainkból. A Borbarátok néhány, a kereskedelmi forgalomba nem kerülő különlegességgel csak pincénknél találkozhatnak.

Vállalunk borestek, borbemutatók megtartását külső helyszíneken, céges rendezvényeken, konferenciákon is.
Amennyiben érdeklődik szolgáltatásunk iránt, időpont egyeztetés céljából kérjük keressen meg bennünket elérhetőségeink valamelyikén és kérje egyedi ajánlatunkat.

BORBOLT ÉS BORTERASZ
A Badacsonyba érkező borbarátok megtalálják borainkat a Római úton nyitott Borteraszunkon. A Borbolt és Borterasz nemcsak frissítő állomás a túrázók és bringások számára, hangulatos márka bolt is egyben azok számára, akik nem tudnak ellátogatni a Borházunkhoz. A Borboltban borainkat pincei áron vásárolhatják meg!
Badacsonytomaj_Borbely_Borterasz_1.webp Badacsonytomaj_Borbely_Borterasz_2.webp Badacsonytomaj_Borbely_Borterasz_3.webp