Almamellék látnivalói

Almamelléki horgásztó

Cím Almamellék Szentmártonpuszta 46.168106 N, 17.898602 E
Kapcsolat Telefon: 73/454-656 Web: www.almamellekihorgaszto.hu
A gondos telepítésnek köszönhetően a tó könnyen, jól horgászható. A kapitális méretű pontyok, harcsák, amurok nap mint nap türelmetlenül várják lelkes amatőr vagy profi horgászok megjelenését.

Ez a horgásztó nem csak magányos farkasoknak való, hiszen a hely bográcsozásra és sátorozásra is alkalmas. Amíg a férfiak horgásznak, a család többi tagja sem unatkozhat, hiszen az Ibafai pipa múzeum, kisvasút, vagy a szigetvári és kaposvári látnivalók gazdagon kínálnak programokat.

Nincs szükség terepjáróra, a tó és környéke szépen karbantartott, személyautóval könnyen megközelíthető. A tópart gondozott, emellett igényesen kialakított horgászhelyek állnak a pecázni vágyók rendelkezésére.

Az Almamelléki horgásztó és környéke igazi kincs Baranya szívében. A Zselici dombság dombos-völgyes, érintetlen területein csodás panoráma, szemet gyönyörködtető vidék tárul a látogatók elé. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik a pörgős hétköznapokból a természetbe kívánkoznak.

Ha éppen olyan peca helyet keres, ami igényesen kialakított, korszerű formában biztosítja a zavartalan horgászatot, akkor az Almamelléki horgásztó vizét feltétlenül próbálja ki!
Almamelléki horgásztó, Almamellék