Akasztó látnivalói

Halascsárda Panzió

Cím Akasztó Kígyóshíd 6. 46.718774 N, 19.182279 E
Az Akasztói Horgászpark és Halascsárda azok számára is ideális választás, akik többnapos kirándulást szeretnének tenni a Kiskunság szívében. Ehhez két eltérő típusú szállás is vendégeink rendelkezésére áll, az egyik egy 13 szobás 3 csillagos panzió, a másik pedig a strand területén található kemping.

A panzió szobák egyenként 2 – 6 személy fogadására alkalmasak, saját fürdőszobával, igényesen berendezve. A kemping a játszótér mellett, füvesített, ápolt környezetben biztosítja a sátorozás lehetőségét.

A Halascsárda emeleti szintjén található 13 szobás 3 csillagos panziónkban összesen 47 főt tudunk egyidejűleg vendégül látni. Szobáink egyenként 2 – 6 személy fogadására alkalmasak, ennek köszönhetően a párok és a nagyobb baráti társaságok, családok egyaránt megtalálhatják a számukra megfelelőt. Minden szoba a falusi hangulatnak megfelelő igényes, egyedi fabútorokkal került berendezésre, ugyanakkor a mai kor kényelmi szempontjainak is megfelelve saját fürdőszobával, TV-vel, ingyenes vezeték nélküli internet csatlakozási lehetőséggel, szobaszéffel valamint minibárral rendelkeznek.

Az épület elhelyezkedése miatt a legtöbb szobából gyönyörű panoráma nyílik a Horgászpark tavaira, ahol rendszeresen látni olyan nagy csapatokban megjelenő vízimadarakat is, mint a tőkés réce, a szárcsa, vagy a hattyú.
NTAK regisztrációs szám: PA19001918
Halascsárda Panzió, Akasztó Halascsárda Panzió, Akasztó Halascsárda Panzió, Akasztó