Ágfalva látnivalói

Vadon Lovas Club

Cím Ágfalva Magyar u. 25. 47.686901 N, 16.504436 E
Az Alpok lábánál, gyönyörű erdőkben, tiszta, érintetlen környezetben kirándulhat, kerékpározhat, lovagolhat, kocsikázhat, télen szánkózhat. Kellemes időtöltés a Sopron környékére látogatóknak, turistacsoportoknak és a Sopronon átutazóknak.

A Vadon Lovas Club az Alpok lábánál Ágfalván, Soprontól 4 km-re, Bécstől 50 km-re található. A klub 24 ha területen fekszik, ahol 50 állású európai normáknak megfelelő istálló, 1.350 m2-es fedeles lovarda, karám, ugrópálya, mesterséges tó, játszóerőd, nádfedeles piknik sarok áll a vendégek rendelkezésére. A 250 fős pikniksarok felszereltsége: kemence, grillező, szallonasütő, nyárs, bogrács, bográcsfőző hely, tüzelő, náddal fedett vendégtér, játszóerőd, játszótér. A hely bérelhető különböző baráti, családi és vállalati rendezvényekre.

A lovastanya területén megtalálható az őshonos háziállatok egész sora pl. magyar szürkemarha, rackajuh, melyek megtekintése felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt nagy élményt jelent, akár egy hétvégi program keretében is.

A Vadon Lovas Club nívós programokkal szeretettel várja látogatóit. Programjaink között csikós bemutató, folklór műsor, cigányzene és egyéb érdekes ajánlat szerepel.

A Vadon Lovas Club-ra a magyaros vendégszeretet és a házias ételek jellemzők. A hozzánk érkező csoportokat pálinkával és meleg pogácsával fogadjuk. Azon látogatókat, akik a szabad teraszunkra vágynak nádfedeles büfénk várja hideg-meleg ételekkel. Akik a komfortot részesítik előnyben, azokat éttermünkbe invitáljuk.

Szolgáltatásaink közé tartozik ezen kívül, hogy számos más soproni, Sopron környéki, ausztriai időtöltési lehetőséget ajánlunk és szervezünk egy programcsokorba. A természetjárástól a városnézésig, a kastélylátogatáson át a Fertő-tavon való hajókázásig széles palettából választhatnak turistacsoportjaink. Szállásigényeik megoldásánál is szívesen állunk rendelkezésükre.
Vadon Lovas Club, Ágfalva