Acsa látnivalói

Acsaújlaki Kastély

Cím Acsa Kastély út 1. 47.812172 N, 19.370848 E
Kapcsolat Telefon: 30/872-6421 Web: www.acsaikastely.hu
Az Acsaújlaki, Magyar Versailles-ként is emlegetett kastély az év minden napján nyitva áll, és fogadja a látogatókat gyönyörű parkjával és exkluzív belső termeivel. A kastély teljes egészében körbejárható, folyamatosan, igény szerint induló vezetéssel. Képeink ízelítőt adnak, de a személyes élményt nem pótolják.

Acsa Budapesttől mintegy egyórás autóútra, Pest megye északkeleti csücskében fekszik. Megcsodálhatjuk a kastély kertjét, a borospincét, a gyönyürű hallt, vadászkürt alakú csillárokkal és falikarokkal, süttői márvány burkolatú kandallóval. Jelenleg Schéner Mihály Kossuth-díjas festő képei díszítik a falakat – ezekből hamarosan külön kiállítás nyílik a kastélyban. A 94 négyzetméteres, görög mitológiai elemekkel ékesített díszterem alkalmas rendezvények, felsőfezetői megbeszélések, esküvők megtartására is.

A kastélyt a rendszerváltás előtt kastélyszállóként használták, 20 darab igényes lakosztállyal működött. Mára a szobák száma kevesebb, ám ezek még magasabb igényt képviselnek, mindegyik egyedi, luxus kivitelű.

A kastély csak egyben bérelhető ki, akár privát eseményre, például egy esküvőre, akár exkluzív üzleti találkozóra.
Acsaújlaki Kastély, Acsa Acsaújlaki Kastély, Acsa Acsaújlaki Kastély, Acsa