Abádszalók látnivalói

Tisza-tó Strand

Cím Abádszalók Strand út 3. 47.481639 N, 20.587585 E
Abádszalók a Tisza-tó partján, Tiszafüred és Szolnok között fekszik. A város a mozgalmas vízparti üdülésekről, vízi sportokról és a gyönyörű környezetéről híres. Abádszalók egyik fő turisztikai látnivalója a Tisza-tó, amely az elmúlt években rengeteg fejlesztésen, újításon esett át, amelyek mellett a strand megőrizte nosztalgikus hangulatát is.

Élmények a strandon
A strandon mindenki megtalálhatja a magának megfelelő programot, legyen szó akár családokról, vízi sport kedvelőkről, vagy csak a szimplán pihenni vágyókról. Szolgáltatásaink:
- játszótér, homokfoci, strandröplabda
- 3 pályás óriáscsúszda
- mini golf, több nehézségi szinttel
- Tisza-tavi LED-ZOO
- számos vízi sportolási lehetőség
- hétvégenként aqua zumba
- heti három alkalommal kertmozi, gyermekcentrikus filmek vetítésével
- ugrálóvárak

A vízi sportok szerelmeseinek
Aki pedig merészebbnek érzi magát és izgalmasabb programra vágyik, az számtalan vízi sport közül választhat:
- vízisí
- vízi banán
- jet-ski
- vízi bob
- vízibicikli
- kajak
- wakeboard vagy wakesurf
- SUP
- vízidodgem

Gasztro
A strand területén több vendéglátó egység működik, ahol a felnőttek és a gyermekek is megtalálják a kedvükre való finomságokat. A gátkoronán pedig egy koktélbár és kávézó található, melynek tetejéről megcsodálhatod a gyönyörű panorámát vagy akár a naplementét is, miközben élvezed a hűsítő finomságokat.

Megközelítés
A strand gépjárművel és kerékpárral is könnyen megközelíthető. Az autóval érkezők a strand előtt közvetlenül kialakított fizető parkolóban helyezhetik el a járműveket. Aki biciklivel látogatna el a Tisza-tavi strandra, az használhatja a kihelyezetett kerékpártárolót. Ha pedig csak a Tisza-tavat kerülnéd meg kerékpárral, akkor egy órás ingyenes belépésre van lehetőség.
Tisza-tó Strand, Abádszalók Tisza-tó Strand, Abádszalók Tisza-tó Strand, Abádszalók