Új kemping vár a FEZEN-en

Dátum: 2023-06-23 07:59:22
Írta: Szolovi Róbert
egyéb látnivalók

Július utolsó hétvégéjén ismét a FEZEN lesz a legfontosabb zenei helyszín Magyarországon. A székesfehérvári fesztiválra érkezik a 6-szoros Grammy-díjas Black Eyed Peas, visszatér a Helloween és itt lesz a Village People, akik Y.M.C.A. című dalukkal mindannyiunk hallójáratába örökre beköltöztek. De bulizhatunk Azahriah-val, Majkával, a Roaddal vagy éppen a Bagossy Bothersszel is. A hajnalig tartó partykról pedig dj-k gondoskodnak.

A legintenzívebb fesztiválélményre vágysz? 
Nem szeretnél pár száz méterrel távolabb kerülni a buli színhelyétől még pihenéskor sem?
Akkor téged vár a FEZEN kemping!

Idén a parkolónk mellett alakítottuk ki nektek a kempinget igényes környezetben, folyóvizes WC-kkel, zuhanyzókkal, ételmelegítési lehetőséggel. Napközben kisbolt is működik a helyszínen.

A helyek véges száma miatt elsősorban azoknak szeretnénk kedvezni kempinggel, akik a FEZEN egész idején velünk maradnak, így csak 4 napos kemping bérletet tudtok vásárolni.

És jöjjenek a hasznos infók:
 - A kemping bérlet, azaz 1 sátorhely ára 6.000 forint, ezen felül a személyenkénti, éjszakánkénti *Idegenforgalmi adó (IFA) összege, ami Székesfehérváron* 500 Ft/fő/éj.
 - 1 sátorhelyen maximum egy 2×2 méteres sátor fér el és maximum 2 fő tartózkodhat. Nagyobb sátor és több kempingező esetén több sátorhely is vásárolható, összevontahó.
 - A sátorhelyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni.
 - A 239/2009. (X.20.) Kormányrendelet 5. § (3) bekezdése értelmében minden kemping bérlet-vásárló adatközlési kötelezettséggel bír. Ezért kérjük el az adataidat a vásárlás előtt.