Megaélménypark épült Debrecenben

Dátum: 2023-07-06 11:25:25
Írta: Szolovi Róbert
vidámparkok / kalandparkok

Közel 600 millió forintos beruházás eredményeként készült el és nyílt meg egy új családi élménypark Debrecen mellett. A felnőtt és gyermek elektromos gokartpálya mellett dodzsem, 9D mozi, csónakázótó, állatpark, medencék, játékterem, autós szimulátor, műfüves focipálya, paintball és íjászati lehetőség várja a látogatókat.

A 30 hektáros területen létrehozott családi élménypark állami támogatás nélkül, több mint 600 millió forintos beruházással készült.

"A másfél év alatt megvalósult fejlesztés kialakításakor kifejezetten ügyeltünk arra, hogy minden korosztály, családi vagy céges csoport megtalálja a neki való kikapcsolódási lehetőséget. A ritkaságnak számító felnőtt és gyermek elektromos gokartpálya mellett dodzsem, 9D mozi, csónakázótó, állatpark, medencék, játékterem, autós szimulátor, műfüves focipálya, paintball és íjászati lehetőség is várja a látogatókat", mondta Pocsai József Attila, az Erdőspuszta Club Hotel tulajdonosa. A Debrecenhez közel, de a város zajától távol, zöld környezetben épült hotel a 2023-as szezonban nyitotta meg a különleges családi élményparkot.

A térségben egyedülálló elektromos gokartpálya várja a száguldozni vágyókat, külön felnőtt és gyermek pálya garantálja a biztonságot.10 db segway áll rendelkezésre, hogy egy nagyjából fél órás túrával akár Debrecenig is eljuthassanak a látogatók. Túravezetők állnak rendelkezésre, hogy a maximum 9 fős csapatok nekivághassanak ennek a túrának.

Csapatépítők egyik kedvenc programja itt a paintball, de a lövöldözés egy hagyományosabb, nagyobb koncentrációt igénylő módját, az íjászatot és az íjászharcot is kipróbálhatják. A hobbi- és sportlovasok a kültéri karámban vagy a 800 négyzetméteres fedett lovardában hódolhatnak szenvedélyüknek időjárástól függetlenül. A kezdőknek futószáras oktatást is biztosítanak.
Forrás: turizmusonline.hu