Gazdag programmal vár a 16. Fishing on Orfű

Dátum: 2024-01-16 17:31:27
Írta: Szolovi Róbert
egyéb látnivalók

Ha idén Orfűre készül - gazdag program várja
Összeállt a 16. Fishing on Orfű (FOO) zenei fesztivál programja, amely június 26 - 29. között hét helyszínen százötven zenei programmal várja az érdeklődőket. A rendezvényre a bérletek négyötödét már eladták, már a napijegyeket értékesítik - közölték a fesztivál szervezői.
Idén az egyik nagyszínpad fellépői között lesz a Carson Coma, az Elefánt, az Esti Kornél, Krúbi, a Csaknekedkislány, az aurevoir., az Ivan & the Parazol, a Blahalouisiana, Deva, Beton.Hofi, a Pogány Induló, az Analog Balaton, valamint az idei Fishing-himnuszt jegyző Bohemian Betyars és a Platon Karataev is.

A másik nagyszínpadon kifejezetten a feltörekvő, nagyobb közönségre érdemes produkciók - Hűvös, Raklap, Barkóczi Noémi, Fiúk - kaptak helyet, de olyan ismert zenekarok is koncertet adnak, mint a 30Y, a Kiscsillag, a Quimby, a Vad Fruttik, a Bëlga, a Péterfy Bori & Love Band, a Hiperkarma, továbbá a Pál Utcai Fiúk.

 A nagysátor idén az eklektikus alternatív zene otthona lesz: a Szűcs, az Európa Kiadó, Frenk, Erik Sumo, a P.A.S.O., a Besh o Drom, az Óperentzia, az Óriás, A kutya Vacsorája, a LAZARVS és a Lóci játszik is e helyszínen.

A Borfalun a nyugodtabb, szép produkciókat váltják majd igazi bulizenekarok: a Romano Drom, a Lázár Tesók, Henri Gonzo és a Papírsárkányok, a Nasip Kismet, a Mordái, a Los Orangutanes és a Mörk is itt játszik majd.

A tűzhöz közel nevű erdei színpad a tradícióknak megfelelően komolyzenével nyit a nap, majd a Mesél az erdő című tematikus műsorsáv következik, amelyben fiatal dalszerzők játszanak és mesélnek inspirációikról, kihívásokról, dalszerzésről.

A strandolóknak kora délutánonként a Víziszínpadon mások mellett a Bëlga, a P.A.S.O., Barkóczi Noémi, a Parno Graszt, a 6363 és a Kiscsillag ad minikoncertet.
Forrás: MTI