Jutka Villa
Cím
Miskolc
Miskolctapolca, Csabai u. 18.
48.064440 N, 20.754746 E
Kapcsolat
Telefon: 20/921-5590
Web: www.jutkavilla.hu
Email küldése
A Jutka Villa Miskolctapolca központjában helyezkedik el. Vendégházunktól Miskolctapolca minden nevezetessége és látványossága sétatávolságon belül található.

Pihenni vágyó vendégeinket fürdőszobás szobákkal és apartmannal várjuk, kedves családias környezetben. A szobákhoz tartozik még egy teljesen felszerelt konyha hűtővel, mikrohullámú sütővel és gáztűzhellyel.

Autóval érkező vendégeink számára az udvaron zárt parkolórész biztosított. Továbbá az udvaron egy 4,5*3,5 m-es filagória található, ahol 12 fő kényelmesen étkezhet és alkalmas egy kellemes baráti beszélgetésre is. A fedett kerti kiülő előtt kiépített szalonna sütőhely található, ahol bográcsozásra és grillezésre is lehetőség nyílik.

A barlangfürdő 5 percnyi sétára található vendégházunktól. Az épületünkkel szemben sportolási lehetőségként fallabdapályák várják a sportot kedvelőket, ugyanitt étterem is található. A környezetünkben 200 m-en belül 4 db étterem is működik. A szomszédságunkban található Miskolctapolca új szolgáltatóháza, melyben ABC, húsbolt, zöldségbolt és egy kávézó található.

Megközelíthetőség :
Autóval :
Budapest felől és ellentétesen Záhony felől az M3-as autópályán. Letérés Miskolc, majd Miskolc Dél kiírásnál. A város elejétől útbaigazító táblák jelzik az irányt Miskolc-Tapolca felé.
Ózd felől a 26-os, Sárospatak felől a 37-es úton, Kassa felől a régi 3-as út. Miskolcra, a Miskolc-Tapolcára irányító táblák átvezetnek a városon.
Miskolc-Tapolcára érve a helységjelző táblától kb. 300 m-re balra, egy nagy parkolót elhagyva, majd itt balra fordulva át a hídon, balra találják a Jutka Villát, mely egy sárga színű sarki ház.

Vonattal :
Érkezés Miskolc Tiszai pályaudvarra.
Közlekedés: 1.sz. autóbusszal a Búza térig (2 megálló), vagy 1-2 villamossal a Centrum megállóig, majd a 2-es buszra átszállva Tapolcára az Aradi sétány megállóig (utolsó előtti megálló). A buszmegállótól 100 métert visszasétálva átjönni a hídon és szemben az utca végén balra található a Jutka Villa.

Távolsági autóbusszal :
Érkezés Miskolc-Búza térre. 1.sz. autóbusszal a Búza térig (2 megálló), vagy 1-2 villamossal a Centrum megállóig, majd a 2-es buszra átszállva Tapolcára az Aradi sétány megállóig (utolsó előtti megálló). A buszmegállótól 100 métert visszasétálva átjönni a hídon és szemben az utca végén balra található a Jutka Villa.