Ametiszt Hotel Harkány
Cím
Harkány
Szent István u. 26-28.
45.852356 N, 18.232688 E
Kapcsolat
Telefon: 72/279–339
Web: www.ametiszthotel.hu
Email küldése
Időnként mindenkire ráfér egy kis pihenés. Fáradtan, sajgó tagokkal sem a munkában nem tudunk teljesíteni, sem a családunkkal nem tudjuk olyan tartalmasan eltölteni a szabadidőnket, mint szeretnénk. A civilizációs ártalmak következtében rengeteg egészségügyi problémával szembesülhetünk akkor is, ha egyébként igyekszünk vigyázni magunkra. Ezért érdemes időről időre beiktatni egy kis szabadságot, és elutazni akár csak egy hétvégére egy olyan helyre, ahol egyszerre pihenhetünk és aktívan kikapcsolódhatunk – mindezt úgy, hogy még egészségünkre is figyelünk. Az Ametiszt Hotel Harkány Önre vár!

Aktív és passzív kikapcsolódás egyben
Rengeteg szálláshely közül választhatunk Harkány szállás kínálatában böngészve, azonban azok száma már jóval kevesebb, ahol ezt a három lehetőséget egyaránt élvezhetjük: pihentethetjük fáradt tagjainkat a medence gyógyító vizében; a csendes környezetben kikapcsolódhatunk; ha pedig már elég erőt érzünk magunkban, kirándulni is elmehetünk a környékre. A Harkányi Gyógyfürdő közelében található Ametiszt Hotel Harkány pont ilyen.

Kedvező árú szállás lehetőség a város szívében
A Harkány szállás kínálatában megtalálható Ametiszt Hotel Harkány csendes, nyugodt helyen, közel a gyógyfürdőhöz nyújt színvonalas, kedvező árú szállás és éttermi szolgáltatást. Szállodánk a település új utcájában található, ahonnan könnyen elérhető Harkány hangulatos főutcája is, ha szeretne egyet fagyizni, egy kis élménydús sétát tenni vacsora után.

Modern, teraszos szobák
Az igényesen és korszerűen berendezett, többségében teraszos szobákban nyugodtan alhat éjszaka, és feltöltődhet az önre váró programokra. A rendezett, színekben bővelkedő kert és a hozzá csatlakozó étterem platánfás kerthelyiségének hangulata még élvezetesebbé teszi az étkezéseket.