Hunguest Hotel Répce
Cím
Bük
Termál krt. 41.
47.385130 N, 16.787881 E
Kapcsolat
Telefon: 94/ 358-058
Web: www.hotelrepce.hunguesthotels.com
Email küldése
A szállodaépület a Hunguest Hotel Répce Golddal együtt közös üzemeltetésben működik. Szállodánk amellett, hogy maximálisan vendégbarát, amire több ezer törzsvendég a bizonyíték, korábban megkapta az IDŐSBARÁT SZÁLLODA címet is.

BÜKFÜRDŐ
Vas megye északi részén, az ország nyugati határánál, Soprontól 47 km-re; Budapesttől 220 km-re fekszik. A település Európa szerte ismert gyógyvízéről melynek megelőző és gyógyító hatása megoldást nyújt reumatikus és más mozgásszervi problémák enyhítésére. A Bükfürdő Thermal&Spa-ban a gyógyvizes medencék mellett thermál- és strandmedencék, gyermekmedencék, a rekreációsparkban élményfürdő, fizioterápiás intézet is található, melyek komplex szolgáltatást nyújtanak az idelátogatóknak. Miután a Hotel Répce és a Fürdő közvetlenül szomszédok, ezért egy folyosó köt bennünket össze, így vendégeink egész éven át kényelmes formában, fürdőköntösben közlekedhetnek a két épület között.

VENDÉGLÁTÁS, SZOLGÁLTATÁSOK
Éttermünk büfé rendszerben kínálja az ízletesebbnél ízletesebb ételeket, amelyek között megtalálják a magyar és nemzetközi ételeket, valamint speciális étkezés iránti igényt is ki tud elégíteni.

Hangulatos társalgó, kozmetika, pedikür, masszázs, wellness-sziget.
A dús növényzetű parkban grillkert, kosárlabda-pálya, szabadtéri asztalitenisz és egyéb szabadidőeltöltést hangulatossá varázsoló lehetőség...
Parkolási lehetőség a szállodánál korlátozott számban áll rendelkezésre.

Ha Bükfürdőn üdül, két fürdő szolgáltatásait is élvezheti, hiszen a Sonnentherme csupán néhány perc!
A szállodában 7 emeleten 163 szoba található (3 lift teszi kényelmessé a közlekedést), apartmanok és standard szobák közül válogathatnak a vendégeink, mozgássérült vendégeink részére is kényelmes kialakítású kétfürdőszobás lakosztályt tudunk biztosítani. A szobák 1 illetve 2 fő részére pótágyazhatóak.

A környék számos kirándulási lehetőséget kínál: Sopron, Kőszeg, Velem, Bozsok. Ajánljuk mindenkinek aki szeret kirándulni; az aktív kikapcsolódást kedvelő vendégek a településen tudnak kerékpározni (a szálloda sok-sok kerékpárral rendelkezik). Golfozni, teniszezni, vadászni, horgászni ... - animátor munkatársaink segítenek megszervezni a kiválasztott programokat.

Szállodánk Bükfürdő CARD elfogadóhely!