Kocsi Csárda
Cím
Zamárdi
Siófoki út
46.879915 N, 17.946233 E
Kapcsolat
Telefon: 84/349-010
Web: www.kocsicsarda.hu
Email küldése
Engedjék meg, hogy bemutassam cégünket a Galopp Lovas Üdülőfalut, amely Magyarország legkedveltebb idegenforgalmi területén, a Balaton déli partján, Zamárdi -felsőn található.

A parttól 500 méterre fekvő csárda és a hozzá tartozó létesítmények: a lovas üdülőfalu, a lovarda és a középkor hangulatát idéző piac 4 hektáron terül el és évente több 10.000 látogatót fogad.
A zsindelytetős csárda hamisítatlan magyar konyhájával, tüzes boraival és hangulatos cigányzenével várja a mulatni vágyókat.
Üdülési csekket is elfogadunk!

A csárda mögött található a századforduló hangulatában, skanzenjelleggel megépített parasztfalucska. A görbe utca mentén 12, a jellegének megfelelően felszerelt, százéves bútorokkal berendezett kisház várja a hozzánk látogató vendégeket.

Szálláson túl számos programmal várjuk kedves vendégeinket (betyárest, lovasbemutató, cigányfolklór...)
Minden egyes udvarban két ló elhelyezésére alkalmas különálló istálló van, így az itt pihenők nemcsak kedvenc háziállataikat, hanem akár saját lovaikat is magukkal hozhatják, de igény esetén tőlünk is bérelhetnek lovat itt tartózkodásuk idejére.
A fedett kocsibeállóval és kiskerttel rendelkező házak 4 fő részére biztosítanak kényelmes szálláslehetőséget. Belső terük egy nappalira, két hálószobára, egy zuhanyzós fürdőszobára, szeparált WC-re, valamint hűtőszekrénnyel, és gázrezsóval felszerelt teakonyhára oszlik. A berendezési tárgyak és a bútorok kiválasztásánál arra törekedtünk, hogy a házak belülről is a múlt század hangulatát idézzék.
Lovaglásra, illetve lovasoktatásra is van lehetőség.

A nyári szezonban üzemel a piac is, ahol több mint 100 árus biztosít olcsó vásárlási lehetőséget az ide látogató turistáknak.
Barátságos, meghitt környezetben várjuk kedves vendégeinket.