Balatontourist Mirabella Kemping
Cím
Zamárdi
Szent István út hrsz. 3512.
46.880323 N, 17.915877 E
Kapcsolat
Telefon: 84/348-931
Web: www.balatontourist.hu
Email küldése
A csodálatos természeti környezetben, közvetlenül a Balaton partján található kemping festői tihanyi panorámával várja kedves vendégeit. Zamárdi, Siófoktól kb. 10 km-re a szántódi révátkelőtől 800 m-re található. Különösen a kisgyermekes családok számára kedvelt úticél, mivel partszakasza igen sekély. A fesztivál látogatók is szívesen laknak itt. A kemping területén gondozott, szépen kialakított parcellák, közvetlen vízparti helyek, korszerű vizesblokkok, babafürdető, zuhanyzó-WC a mozgáskorlátozottak részére, bérelhető fürdőszoba, kutyafürdető, valamint büfé és étterem állnak a pihenni vágyók rendelkezésére.

Újdonság a medence, ezen kívül a gyermekeket játszótér és animációs programok (meghatározott időpontokban)is várják. A Kőhegyi kilátóról csodálatos kilátás nyílik a Balatonra, illetve a somogyi dombokra és a balatoni naplemente látványa is felejthetetlen. A kempingben 4-6 fős mobilházak, többek között új, 32m2 terasszal és légkondicionálóval felszerelt házak széles választéka várja vendégeinket Berendezett, konyhával és kerti bútorral felszerelt sátrak is bérelhetők. A vízparti parcelláknál parti felárat számítunk fel.
A Balaton Sound Fesztivál ideje alatt (07.05.-10.) a mobilházak a bérelhető sátrak csak minimum 5 éjszakára foglalhatóak!

Nyitva tartás: 2017.04.14-09.10.