ABA Hotel és Turisztaszálló
Cím
Zalaszentiván
Ságvári út 21.
46.883699 N, 16.902183 E
Kapcsolat
Telefon: 30/227-0525
Web: www.abahotel.hu
Email küldése
A zalai dombok völgyében, megyénk székhelyétől 7 km-re északra, a Sümegre vezető úton haladva, a főúttól 100 méterre, csendes, nyugodt, zöldövezeti környezetben, családias légkörben várjuk Kedves Vendégeinket.

A zalaegerszegi Aqua city és Thermál fürdő, valamint a Gébárti tó közelsége vizeket kedvelő Kedves vendégeinknek jó lehetőséget biztosít arra, hogy fürdőzzenek, horgásszanak.
Zalaszentiván kitűnő kiindulási pont a Göcseji és Őrségi kirándulásokhoz, kerékpár túrákhoz, erdei barangoláshoz.
Zalaegerszegen a Göcseji Falumúzeum és Olajipari Múzeum méltán híres gyűjteménye vonzza a látogatókat. A TV torony kilátóból pedig az egész dinamikusan fejlődő város és környéke látható, igazán pazar látvány.
Kellemes környezetben, a kényelmes kettő, három és négyágyas szobák mindegyike színes TV-vel, hideg-meleg vizes mosdóval ellátott. Szobáink 3 szintű felszereltsége (hideg - meleg vizes mosdó, mosdó - tusolókabin, WC - mosdó - tusoló) vendégeink eltérő igényeinek próbál megfelelni.
A tetőtéri reggeliző-büfé egész nap vendégeink rendelkezésére áll.
A parkban a pihenésen kívül sportolási lehetőséget is biztosítunk a szükséges felszerelésekkel együtt, kispályás foci, asztalitenisz, lengőteke, íjászat áll vendégeink rendelkezésére.
A kertben tűzrakó helyek kerültek kialakításra, mely lehetőséget biztosít grill partik rendezésére. A környék megismeréséhez kerékpárok vehetők igénybe.
A gépkocsik elhelyezésére zárt parkoló áll rendelkezésre.
Munkahelyen kívüli értekezletek, továbbképzések megtartására biztosítunk nyugodt helyszínt.