Termálfürdő és Szabadidőközpont Zalaszentgrót
Cím
Zalaszentgrót
46.969619 N, 17.059182 E

Kapcsolat
Telefon: 83/708-000
 
 
A Szent Gróth Termálfürdő a Zala völgyében, a TERMÁLVÖLGY-ben, a folyó partján lévő 33 hektáros ligeterdőben, szőlődombok lábánál, ipari üzemektől, nagy forgalmú utaktól távol, a természet ölében a várostól északra fekszik. A fürdő 2001-ben nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, 2003-ban készült el a négy medencét magába foglaló egész évben üzemelő fedett épület, pihenési, felüdülési és szórakozási lehetőséget nyújtva minden korosztály számára. A környék változatossága és szépsége valamint a fürdő igényes kialakítása egyaránt vonzza mind a hazai, mind pedig a külföldi látogatókat. A teljes kikapcsolódást nem csak a kellemes termálvíz, a festői környezet és a tiszta levegő, hanem sportlétesítmények - teniszpályák, foci, és strandröplabda pálya, játszótér, lengőteke és a fürdő területén lévő három horgásztó is elősegíti. Jelenleg 4 szabadtéri (két ülőpados, egy úszó és egy gyermekmedence), 4 fedett medence (egy ülő, úszó- és egy tanmedence, a gyermekeknek pancsoló), valamint egy csúszdás élménymedence várja a vendégeket. Létesítményünkben a teljes vízfelület jelenleg több mint 1.100 m2. A fürdőzés mellett egyéb szolgáltatásaink - masszázs, 2X25 fős szauna, 12 személyes gőzkabin, fényterápia, szolárium és fitnessterem - is a vendégek rendelkezésére állnak. 2004 májusától a fürdő területén mediterrán drinkbár, 2 fagylaltozó, 4 büfé és ajándéküzlet működik. Vendégeink napozóágyat, napernyőt, tenisz felszereléseket, labdákat, kerékpárokat és egyéb sportszereket kölcsönözhetnek.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.