Orwa Apartmanok
Cím
Zalakaros
Cédrus köz 1.
46.556363 N, 17.124671 E

Kapcsolat
Telefon: 20/350-9550
E-mail nincs megadva
 
 
Apartmanjaink teljesen különállóak, jól felszerelt konyhával, nagy amerikai konyhás nappalival rendelkeznek. Kábel tv, hifi van minden apartmanban. Trezor, riasztó, hogy az értékek mindig biztonságban legyenek. A nagy kertben napozóágyak, grill, pavilon és egy kis kerti tó biztosítja a fürdés utáni nyugalmat. Egész évben üzemelünk, így bármikor betérhet hozzánk. Üdülési csekket is elfogadunk. Mivel az 1700 nm telkünkön két apartmanház található, így összesen 8 különálló apartmanunkban nagy baráti társaság is közös nyaralást tehet egész évben.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.