Hotel Balaton***Semira Day Spa
Cím
Zalaegerszeg
Balatoni út 2/A
46.845520 N, 16.847705 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A Zalaegerszeg központjában található Hotel Balaton***Semira Day Spa,amely nemcsak az üzleti utazók és konferenciákon résztvevő vendégek, hanem a pihenésre, kikapcsolódásra, illetve a testi és lelki kényeztetésre vágyó vendégek kedvelt uticélja. Marokkói stílusban épült wellness részlegünk, a Semira Day Spa egyedülálló stílusjegyeivel a kelet varázslatos világába kalauzolja vendégeinket, ahol élménymedencékkel, pezsgőfürdővel, bio- és finn szaunával, gőz- és aromakabinnal, jégbarlanggal, élménybarlanggal és az egzotikus hangulatú pihenőtereinkkel várjuk vendégeinket. Egy hely Önnek! A Kleopátra-fürdő valódi különlegesség, ahol bódító testkezelések, vörösboros fürdő, vagy akár tejfürdő részesei lehetnek az ide látogatók. A kezelésekhez a Germaine de Capuccini Spa Marine termékcsaládjának kiváló minőségű, maximális hatékonyságú termékeit használjuk. Kezeléseinkben nagy hangsúlyt fektetünk a masszázsokra, mely a kényeztetés, lazítás, pihenés alapja és feltétele. A hagyományos masszázsformák mellett kínálunk speciális masszázskülönlegességeket is. A masszázsok sorában helyet kaptak a rituálék, melyek közt megtalálható a csokoládé-, a fehér gyöngy- vagy az arany teljes testkezelés is. Légkondicionált rendezvénytermeink kiválóan alkalmasak kisebb létszámú és nagyobb, akár 120-160 fős rendezvények lebonyolítására is. Változatos és tájjellegű menüajánlatainkkal, technikai eszközeinkkel és szakképzett személyzettel állunk a rendelkezésükre.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.