Egerszeg Gokart Egyesület
Cím
Zalaegerszeg
46.845281 N, 16.846049 E

Kapcsolat
Telefon: 30/901-2174
 
 
Az egyesület alapító tagjai kb. 6 éve együtt sportolnak. Kezdetekben parkolókban, rendezvényeken hódolhattak szenvedélyüknek. 2003-tól az egyesület elődje gokartpályát épített a zalaegerszegi Petőfi laktanyába, amely 2004 februárjától az Egerszeg Gokart Egyesület megalakulásától az egyesület keretein beül működik, és tulajdonát képezi. A tagok saját gokartokkal rendelkeznek. Az edzéseket a Petőfi laktanyában tartják. Két a Magyar Bajnokságban szereplő versenyzőnk van (6 és 10 évesek), Román Norbert és Molnár Richárd személyében. A versenyzők 2004-ben kezdték pályafutásukat, és már most komoly eredményekkel büszkélkedhetnek. Az egyesület bérgokartozási lehetőséget biztosít minden korosztály számára, naponta 14:00 - 20:00 között. Áraink kedvezőek. A kezdő és gyermekkorú vendégeink oktatása, rendezvények lebonyolítása, bemutatók szervezése, céges- csoportos rendezvények. Hirdetési felületek biztosítása újabb céges támogatóinknak! Várjuk minden Kedves Régi és Új Vendégünket!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.