Csácsbozsoki arborétum
Cím
Zalaegerszeg
46.845281 N, 16.846049 E

Kapcsolat
Telefon: 92/510-250
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Zalaegerszeg keleti bejáratánál a 76-os út mellett terül el a 83 ha-os Csácsbozsoki arborétum és sétaerdő. A város délnyugati részén fekvő lakótelep tőszomszédságában található Alsóerdő, a parkerdő, mely régi városi erdő, tradicionális kirándulóhely 228 ha területtel. A parkerdő nevezetessége az azáleás völgy, mely tavasszal sok ezer látogatót vonz látványával és illatával. Alsóerdő legmagasabb pontján található a TV-torony, amelynek presszójából körpanoráma tárul a látogató elé. Az arborétum csak szombaton és vasárnap látogatható.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.