Diákszállás Vizsoly
Cím
Vizsoly
Szent János út 119.
48.382248 N, 21.215876 E

Kapcsolat
Telefon: 70/882-5708
 
 
A Hernád völgyét körülölelő szelíd dombhajlatok, a legelők selymes füve, a környezet élővilága megragadta elődeinket, és nekünk sem szabad elmenni mellettük érdektelenül, hiszen hatalmas kincs birtokosai vagyunk. A természeti szépségek mellett kiemelkedő az a történelmi és művelődéstörténeti örökség, ami ezen a környéken lépten-nyomon megtalálható. Román és gótikus stílusú templomok, a régi idők felett őrködő várromok szegélyezik az erre látogatók útját. Az ide látogató községünkben, Vizsolyban találkozhat a magyar kultúrtörténet egyik legjelentősebb alkotásával az első magyar nyelvű Bibliával. Az összesen 80 fő fogadására alkalmas 6-8-10 ágyas szobákból álló szállón korszerű zuhanyzók, mellékhelységek várják a táborozókat, vagy az átutazó turistákat. A kialakított szobák kiválóan alkalmasak főként gyermektáborok, túracsoportok és családi nyaralás szervezésére. Rendezvények lebonyolítását is vállaljuk (max 80 fő-ig), esküvők, konferenciák, üzleti találkozók egyaránt rendezhetők itt! Étkezési lehetőség az Öreg nyomdás vendéglőben!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.