JEKA Ifjúsági Szállók
Cím
Visegrád
Fő út 30.
47.787644 N, 18.970532 E

Kapcsolat
Telefon: 26/397-252
 
 
Magyarországon a JEKA központ szállásai a festői szépségű Dunakanyarban találhatók, ahol a természeti szépségek, valamint a kulturális és történelmi emlékek gazdag együttese ötvöződik. Házakat kínálunk Visegrádon, Tahitótfaluban illetve Leányfalun min. 15 fős csoportok részére. Visegrádon megcsodálhatják a történelmi épületeket, mint például a Salamon-tornyot, a reneszánsz kori Királyi palotát és a Fellegvárat. Ellátogathatnak Szentendrére, a festők városába, illetve Esztergomba, első királyunk koronázási székhelyére. Szállásainkon lehetőség nyílik iskolai kirándulások, nyelvtanfolyamok, különböző összejövetelek, erdei iskolai programok, baráti társaságok, nyugdíjas csoportok tartalmas időtöltésének megszervezésére. Házaink a város illetve a falvak központjában helyezkednek el. Komfortosak, mindegyikhez felszerelt konyha illetve étkező tartozik. A hálószobák emeletes ágyakkal vannak berendezve, 2-4-6-8 fősek, szinte mindegyik rendelkezik saját fürdőszobával. Minden csoportnak - független létszámától - önálló házat biztosítunk. Kedvezmény: 10 fizető fő után egy ingyenes hely. Látnivalók és programlehetőségek: A Visegrádi fellegvár, Salamon-torony, Királyi palota Szentendre: Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen) Leányfalu: Móricz Zsigmond Emlékház Esztergom: Bazilika (harangtorony), vár, múzeumok Hajókirándulás a Dunán Termálfürdők (Leányfalu, Visegrád, Esztergom) Erdei kirándulások a Pilisben, a Visegrádi-hegységben: Rám-szakadék, Prédikálószék Bobpálya, élő történelemóra, solymászás Visegrádon Kézműves foglalkozások Evezés a Dunán
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.