TAPÓ Fogadó
Cím
Veszprém
Pajta u. 19.
47.098912 N, 17.904993 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
 
 
A TAPÓ Fogadó Veszprém történelmi városrészében, a Séd-patak magas partján helyezkedik el, kilátással a veszprémi váregyüttesre. A Fogadó a több mint 200 éves, egykori püspökségi tulajdonban lévő magtár épületben kapott helyet. 19 szobával és 54 férőhellyel áll a vendégek rendelkezésére. A szobák egyedi fa bútorral berendezettek, mindegyikben megtalálható: telefon, TV, minibár, külön fürdőszoba és WC, a szobák nem dohányzók. A vendégek kényelméről 20 férőhelyes mélygarázsunk és őrzött, fedett parkolónk gondoskodik. Királyi Éttermünkben - mely a Mátyás király korabeli magyarországi reneszánsz hangulatot idézi -, hagyományos magyar ízeket kóstolhat: szürkemarhából, mangalicából, vadból, angolnából készült ételkülönlegességek.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.