Péter Pál Panzió
Cím
Veszprém
Dózsa Gy. út 3.
47.092517 N, 17.907817 E

Kapcsolat
Telefon: 88-328-091
 
 
A Péter Pál Panzió a belváros peremén, a városközponttól 3 percre percre fekszik. Közösségi terei, közlekedői és szobái múlt század eleji hangulatot sugároznak. A vendéglátással kapcsolatos kisebb gyűjteményeink (pl. közel 400 sörös korsó, dugóhúzó és sörnyitó gyűjtemény, különféle konyhai eszközök, poharak, mércék, stb.), a berendezési tárgyak (régi padok, székek, asztalok, fali tékák stb.) együttese kellemes és otthonos hangulatot árasztanak. Kapacitás: 20 szoba, max. 52 fő. A szobák többsége 2 ágyas, de van egy, három illetve négy ágyas szobánk is. A két ágyas szobákat igény esetén egy ágyasként működtetjük, illetve szükség esetén a szobákat pótágyazzuk. Felszereltség: zuhanyozó, WC, színes televízió a szobákban; Reggeli: bővített kontinentális svédasztalos. Félpanziós ellátás: megegyezés szerint. Parkolás: saját területen, biztonságosan, ingyenesen. Fizetés módja: készpénz, átutalás, kártya, üdülési csekk. Rendezvények céljára terembiztosítás: egyedi megállapodás alapján. Oktatási, szórakozási célokra használható külön-termek kapacitása 45 fő ill. 15 fő. Étterem: bejelentett csoportok részére egyeztetett ételsor szerint, igazodva a pénzügyi lehetőségekhez. Árak: szolidak. Megközelítés: Közúton a 8-as főútvonal belvárosi szakaszán, a Műv. Központtal szemben. A Vasút ill. Autóbusz pályaudvarra érkezve a 2-es busszal a Petőfi Színház megállótól gyalogosan 2 percre.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.