Hotel Gizella
Cím
Veszprém
Jókai u. 48.
47.097050 N, 17.901410 E

Kapcsolat
Telefon: 88/579-490
 
 
Az első magyar királynéról elnevezett szállodánk Veszprém egyik legrégibb negyedében, már az Árpád-korban létező városrészben található. Az épületet a Séd patak partján, a Szent Benedek hegy szikláinak tövében a káptalani jószágkormányzóság építtette az 1790-es években, amely ma védett műemlék. Az államosítás után iskolaként működött. A rohamos állagromlás miatt a múlt század végére az épület puszta fennmaradása is kétségessé vált.

A felújítás során igyekeztünk korunk követelményeinek megfelelő, de az épület későbarokk jellegét, hangulatát megőrző szállodát kialakítani.
Örülnénk, ha vendégünk lenne! Reméljük, hogy a történelmet idéző hely, a nyugodt, békés környezet segít néhány kellemes napot szerezni felgyorsult világunkban.

A több, mint 200 éves műemléképület 22 szobájában és belső tereiben a múltból örökölt patinás környezet ötvöződik korunk természetes eleganciájával. A főépülettől 50 méterre a patak mellett található kétszintes apartmanházunk, mely rendelkezik külön, zárt parkolóval. Az apartmanházban 6 szoba található, amelyek a családok körében is népszerűek.


Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.