Szentkút Patak Szálló
Cím
Vasvár
Dr.Tretter László u. 8.
47.049935 N, 16.797018 E

Kapcsolat
Telefon: 70/265-9871, 70/605-6325
Webhely nincs megadva
 
 
Látogasson el VASVÁRRA, ebbe a történelmi, egyháztörténeti és természeti értékekben gazdag, hangulatos, emberléptékű kisvárosba, ahol minden adott a kikapcsolódáshoz, pihenéshez. A város a Szombathely-Zalaegerszeg vasútvonal egyik megállóhelye, északi részén vezet a 8-as főút, erről ágazik le a 74-es út, ami észak-dél irányba halad át a városon. Szálláshelyéül válassza a SZENTKÚT PATAK SZÁLLÓT! Férőhely: egy kétágyas, egy franciaágyas és egy négyágyas szoba, 2 pótággyal max. 10 fő. Minden szobához televízió és saját fürdőszoba tartozik. Igénybe vehető: jól felszerelt közös konyha önellátással, tágas udvar: parkolási, sátorozási lehetőség, bográcsozás, grillezés. A házban fodrászat is található. Üdülési csekkel is fizethet. A szállótól 500 m-re termálfürdő működik. A szálláshely könnyen megközelíthető és egész évben üzemel. Látnivalók a településen: római katolikus templom, Domonkos rendi kolostor és múzeum, Szentkút kápolna /híres búcsújáró hely/és környéke, csónakázó tó és környéke, Vasvári sánc a Vaskapuval, Békeház, zenélő Királyok kútja, kilátó. Programajánló: fürdés, túrák /Hegyhát 20, 30 és 50 km-es teljesítménytúra, Mindszenty Bíboros emléktúra/, Hegyháti napok rendezvénysorozat /augusztus/, benne rétesfesztivál, új művelődési ház programjai. A környék nevezetességei: Jeli arborétum, gersekaráti tó, oszkói pincesor, stb.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.