Hunor Hotel és Étterem
Cím
Vásárosnamény
Szabadság tér 25.
48.129779 N, 22.317965 E

Kapcsolat
Telefon: 30/372-4770
 
 
A Hunor Hotel és Étterem Vásárosnaményban, a Kraszna folyó partján parkövezetben várja Kedves Vendégeit! Hotelünk egészén végigvonul a vadászat és a természet szeretetének szellemisége. Standard szobáink természetes anyagok felhasználásával, de modern stílusban kerültek kialakításra és csak rejtve fedezhetőek fel bennük a vadászjegyek. Superior szobáink, illetve lakosztályaink egyedi kialakításúak, melyek mindegyike egy fantázia névvel rendelkezik, ami visszaköszön azok hangulatán és berendezésén egyaránt, teljesen autentikus közeget teremtve a hozzánk látogatók számára. Két épületünkben összesen 41 szobával, wellness részleggel és állandó vadászai kiállítással várjuk Kedves Vendégeinket. A’la carte éttermünk 120 fő befogadására alkalmas. A magyar konyha ízei mellett tájjellegű és különleges vadételekkel várjuk Vendégeinket! Bárunkban lehetőség nyílik a térség pálinkáinak megkóstolására. Vállaljuk esküvők, konferenciák, tréningek, és magán, illetve céges jellegű rendezvények teljes körű lebonyolítását. Látogasson el hozzánk és fedezzék fel a beregi térség rejtett szépségeit!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.