Szőlőskert Vendégház
Cím
Vajta
József Attila út 3.
46.719892 N, 18.662622 E

Kapcsolat
Telefon: 30/979-1365
 
 
Szőlőskert vendégházunkat a falusi turizmus keretein belül működtetjük Vajtán a Termálfürdőtől 400 méterre. A területünkön található egy autentikus parasztház két külön lakóegységgel és van kettő egyenként 3+2 fő elhelyezésére alkalmas faházunk, így 15-20 főt tudunk fogadni kényelmesen. Lehetőség van még sátorozásra is. Három jól felszerelt konyha, zuhanyzós hideg-melegvizes fürdők, WC-ék, mozgáskorlátozottak által is használhatóak, szauna, nyáron külső medence, pezsgőfürdő várja a pihenni vágyókat. Csendes, nyugodt falusias környezet, saját halastóval, a közelben lovaglási lehetőséggel, nagy területtel (1 hektár), hatalmas diófával, árnyas pihenőhelyekkel, kinti főzési (bográcsolás, grillezés) lehetőséggel. Akinek kedve van quadozhat, kerékpározhat. Parkolóhely a ház előtt, de az udvarban is alakítottunk ki 3 autónyi parkolót.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.