Akác-tanya
Cím
Újlengyel
Hernádi dűlő 9-18.
47.216375 N, 19.458246 E

Kapcsolat
Telefon: 29/585 050
 
 
Az Akác-tanya finn-magyar lovaskomplexum Budapesttől és a reptérről is mindössze 30-40 perces autóútra Újlengyel határában. Az Akác-tanya autóbusszal is könnyen megközelíthető Budapestről a Népliget buszpályaudvarról naponta több járat is indul Újlengyelbe és vissza. A szálláson és az étkezésen kívül lehetőség van céges és magánrendezvények, gyalogos és lovastúrák, nyári lovas- és egyéb táborok szervezésére és lebonyolítására. Az Akác-tanyán a magyaros vendégszeretet mellett az ideérkezők bepillanthatnak a finn életstílusba is, amelynek szerves részét képezi a fafűtéses szauna, és az eredeti finn rönkfaház, de kipróbálhatják a még hazájában is kuriózumnak számító ősi füstös szaunát is. Jelenleg többféle szálláslehetőség közül választhatnak az ideérkezők. A fogadó főépületében a felső szinten 6 kényelmes, napos szoba található hangulatos társalgóval, biliárdasztallal, filmnézési, zenehallgatási lehetőséggel. Az emeleten 2 fürdőszoba, az alsó szinten egy különálló WC áll a vendégek rendelkezésére. Új faházunkban két szinten hét szoba és otthonos közös helyiségek várják vendégeinket az alsó és felső szinten is nagy terasszal. Az alsó szinten található kis konyhával egybeépített nappali kiválóan alkalmas kisebb céges rendezvények, képzések vagy egyéb baráti, stb. megbeszélések lebonyolítására. A felső szinten három nagyobb méretű 2-3 személyes szobához két zuhanyzó és két különálló WC tartozik. Az alsó szinten a négy kisebb, 1-2 személyes szobákból három a nappaliból nyílik, egy pedig teljesen külön bejáratú. Két zuhanyzóval, WC-vel felszerelt fürdőszobában tudnak vendégeink tisztálkodni, ezen kívül egy különálló WC áll még rendelkezésükre. Ez a ház önállóan is kibérelhető kisebb rendezvények, képzések lebonyolítására szállás nélkül is. Négy kisebb faházunkban hét, 2-5 személyes kétszintes apartmanok várják a nyugalomra vágyókat. Mindegyik lakásnak saját, kisméretű fürdőszobája van zuhanytálcával, mosdóval és WC-vel. Az Akác-tanya a lakókocsival érkezőket is szívesen látja; a szaunaépületben minikonyhát, étkezőt, zuhanyzót és WC-t is találnak, de az Akác-tanya egyéb kényelmi szolgáltatásait is igénybe tudják venni. Osztálykirándulások, lovas táborok megrendezésére ideális helyszín. OTP, K&H és MKB SZÉP elfogadóhely vagyunk!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.