Rózsa Fürdő
Cím
Tótkomlós
Kossuth u. 2
46.410905 N, 20.735606 E

Kapcsolat
Telefon: 68/462-172
E-mail nincs megadva
 
 
Tótkomlóson a város szívében elterülő Rózsa Fürdő már 1942 óta közkedvelt és közismert fürdőhely, és így a város egyik legfontosabb idegenforgalmi vonzereje.
A fürdő vizét a 46°C-os nátrium-magnézium-kálcium hidrogénkarbonátos gyógyvíz adja, amely jelentősebb mennyiségben tartalmaz még metakovasavat.
A gyógyvíz elsősorban a különböző reumatikus és mozgásszervi betegségek, elváltozások kezelésére alkalmas.
A fürdő fedett egységében az egész évben működnek a következő szolgáltatások: 25 méteres feszített víztükrű, korszerű vízvisszaforgatásos rendszerrel ellátott úszómedence, szauna, gőzfürdő, merűlőmedence, termálmedence 36°C-os gyógyvízzel feltöltve.
A fürdő egyéni arculatához nagyban hozzájárul az aromabarlang, amelyben a gyógyvíz a különböző illóolajokkal közösen fejti ki gyógyító-megelőző hatását.
A fitness és wellness további elemeit biztosítják az álló szolárium, a fitness terem, a masszázs (frissítő, thai, talp, arc) és a lábápolás.
A vendégek ellátásáról büfé gondoskodik.
Nyáron a nyitott részen 33 1/3 méteres modern úszómedence és egy látványelemmel kiegészített gyerekmedence várja a strandolni vágyókat.
A nyári élményelemeket az éjszakai fürdőzések és habpartik egészítik ki.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.