Szent Imre Vendégház
Cím
Tolcsva
Szent Imre u. 11.
48.286023 N, 21.449648 E

Kapcsolat
Telefon: 70/588-6008
 
 
Kedves Vendégeink és Látogatóink! A több mint 120 éves borkereskedő ház, teljesen felújítva polgári hangulattal, korabeli berendezéssel várja a pihenni, borozni vágyókat. Kifejezetten baráti társaságok és családok számára ideális szálláshely. A vendégházban négy különálló lakrész került kialakításra: - egy négyágyas apartman (két külön szobás) - egy háromágyas különfürdős, - és két kétágyas külön fürdőszobás lakosztály várja kedves vendégeinket. A lakosztályok pótágyazhatók. (11-13 főt tudunk kényelmesen elhelyezni). A házhoz teljesen felszerelt konyha tartozik. A nagy társalgóban pedig az egész társaság együtt szórakozhat. Itt reggelit, vacsorát, borkóstolót, születés és névnapokat tudunk szervezni. Tolcsva fekvésének köszönhetően kiválóan alkalmas csillagtúrák szervezésére, mivel Sárospatak, Tokaj és a Zempléni kirándulóhelyek, Kassa jól megközelíthetőek. Tolcsván alkalom nyílik a Tokaj Hegyalja Borvidék borainak megismerésére. Vendégeink kérésére borkóstolókat is szervezünk. Remélem, hogy mielőbb vendégünkként üdvözölhetjük!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.