Laura vendégház
Cím
Tiszanána
Széchenyi u. 31.
47.562626 N, 20.521976 E

Kapcsolat
Telefon: 30/209-7884, 20/494-8131
 
 
A Laura vendégház csendes falusi környezetben egy felújított parasztház Tiszanánán. A vendégházban két felszerelt konyha/gáztűzhely, micro, kávéfőző, hűtő, szendvics sütő, stb../, a szobákban 4-4 ágy/tv, társas és kártya játékok, asztali csocsó ill. el.darts/, két tusoló-wc található. Zárt udvaron két állásos autó beálló, bográcsozási és grillezési lehetőség, kerti bútorok, mérleghinta, homokozó, kosárlabda palánk, focikapuk. Két felnőtt és két gyermek kerékpár várja a vendégeket, melyekkel kerékpártúra tehető a Tisza-tó körül, a gáton kiépített kerékpárúton. A Tisza-tóban amely 4km-re található a vendégháztól, fürdési-csónakázási és horgászási lehetőség várja a vendégeket. Program ajánlataink: Séta a Poroszlói Tisza-tavi vízisétány és tanösvényen. Feltöltőtdés a Demjéni termálfürdőben /4 medence 42 élményelemmel/, nátrium-kalcium-hidrogén-karbonátos, fluoridos thermál víz Az Egri-vár és a Szépasszony-völgyi boros pincék látogatása. Mezőkövesden a Skanzen jellegű városrész megtekintése. Szivásvárad-Szalajka-völgy, Diósgyőri vár, Hortobágyi Nemzeti park, Polgár Archeopark nevezetességeinek és népi kúlturájának megismerése.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.