Tiszapart Panzió, Ifjúsági Centrum és Kemping
Cím
Tiszalök
Hősök tere 7/a.
48.022205 N, 21.380470 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A Tiszapart Panzió, Ifjúsági Centrum és Kemping az Észak-alföldi régióban, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Tiszavasvári kistérségben található mezőségi kisváros, Tiszalök belvárosában, mégis annak csendes, zöldövezeti részén található.


A Tisza halasított holtágától mintegy 500 méterre, füves sportpálya mellett fekszik.
Zárt területen saját parkolóval, nyári garnitúrákkal, szabadtéri tűzrakóhelyekkel és szabadidős kellékekkel várjuk a hozzánk látogató vendégeket.


Szálláshelyünk egész éves nyitvatartással működik, összesen 45 fő elszállásolására alkalmas.
Szobáink 2-3 ágyas, illetve 2 db 5 ágyas szobák (balkonos és tetőteres), melyek saját fürdőszobákkal rendelkeznek.
Közös televíziós társalgó, klubhelyiségek, konferenciaterem, kiállítások tartására alkalmas kupolaterem áll vendégeink rendelkezésére.

A panzió felszerelet konyhával ellátott étekzővel rendelkezik, melyet vendégeink önellátás esetén használhatnak, azonban csoportos igény esetén, megrendelés szerinti étkezést tudunk biztosítani.

Panziónk nemcsak a magánszemélyek és családok körében kedvelt, előszeretettel választják baráti társaságok, táborozók és osztálykirándulók a szabadidő aktív eltöltésének helyszínéül.
Ennek elsődleges okai az érintetlen természeti tájak, a város központi fekvése, melynek következtében számos érdekes program (tiszalöki Vízlépcső és arborétum megtekintése,Tokaji borkóstolás és hegymászás, Tiszadobi Andrássy-kastély és emlékművek megtekintése, közeli termálfürdők és a Tisza folyó kínálta lehetőségek kihasználása) kínálkozik az idelátogató vendégeknek.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.