Anver Horgásztó
Cím
Tiszakécske
Bög - Szentkirály közötti úton
46.935400 N, 20.096032 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A tó főbb jellemzői: Elhelyezkedés, megközelíthetőség: A tó elhelyezkedése: közvetlenül a Tiszakécske(Bög)-Szentkirály közötti ország út mellett. Tiszakécskétől 2km-re, Kecskeméttől 32km-re, Szolnoktól 35km-re, Nagykőröstől 25km-re található. Jellemzők: Össz. területe: 43700 nm, vízfelület: 20500nm, átlag mélység: 1,5m, a tó közepén egy sziget található kb. 200nm, körben a tó partján 13db árnyékoló található, + körbe csövezve víz ill. villanyvezetékkel és 40 m-enként felállással. Szintén a tó partján 3,5-4 m-es nádfal található. A fogadó résznél elkészült egy központi árnyékoló is, 150nm-es. Horgászrend: Nonstop horgászat, éjszakai horgászat: június 10-től - szeptember 30-ig. Napijegyes horgászat: 2500Ft, ezért a horgász elvihet 2db nemes halat és négy kiló egyebet. Korlátozás: 4kg feletti nemes halból csak egyet lehet elvinni, ill. ragadozó halból is csak egy db-ot lehet elvinni. Feltétlenül elvárjuk a horgász társaktól, hogy úgy adják át a horgászhelyet, ahogy átvették (tisztán). Megkülönböztetünk gyerek (800 Ft) és ifjúsági (1500 Ft) horgászt. Éjszakai horgászat 3200 Ft / 2db nemes hal és 6 kg egyéb, éjszakai horgászatnál nem különböztetünk meg ifjúsági horgászt.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.