Városi Kikötő
Cím
Tiszafüred
Kistisza u. 1.
47.626932 N, 20.747445 E

Kapcsolat
Telefon: 30/568-1945
 
 
Ökotúrák Motorcsónakos túráink a tiszafüredi Holt-Tiszáról, a Városi Kikötőből (Kis Tisza u. 1.) indulnak. Vendégeink számtalan útvonal közül választhatnak (pl. ökotúra a madárrezervátumba, naplementetúra, tiszavirágzás túra stb.), kényelmes csónakjainkkal, szakképzett vezetőinkkel bebarangolhatják a gyönyörű Tisza-tavat, vadregényes csatornákon, az Élő-Tiszán át eljuthatnak akár a híres madárrezervátumba is. Bepillantást nyerhetnek a Tisza-tó érintetlen, vadregényes vízivilágába. Néhány óra alatt megismerhetik a Tisza-tó legelrejtettebb természetvédelmi területeit. Megcsodálhatják a kormorán kolóniákat, Közép-Európa legnagyobb tündérrózsa mezőjének érintésével. Ősmorotvák, kanyargós csatornák teszik emlékezetessé a vízitúra minden pillanatát. Egyedi igényekhez igazítva, előzetes megbeszélés alapján vállaljuk osztálykirándulások, nyugdíjas találkozók, csapatépítő tréningek, baráti társaságok csoportos csónaktúráinak lebonyolítását is. Komfortos lakóhajó bérlés 4 személyes lakóhajóinkat nemcsak horgászoknak ajánljuk, hanem azoknak a családoknak, baráti társaságoknak is, akik szeretnének kicsit elvonulni a zajos külvilágtól, napokig a vízen lakva megismerhetik a Tisza-tó ezerféle arcát, élővilágát. Lakóhajóink 6,15 m * 3 m-es katamarán testre épített hőszigetelt, 3m*3m-es felépítményesek, a hajók fix helyen vannak parthoz kikötve, etetett helyen egész szezonban. A hajók 4 db ággyal, bio wc-vel, gázüzemű hűtőszekrénnyel, kétégős gázrezsóval , kézmosóval, konyhai felszereléssel, szivargyújtós telefontöltővel vannak felszerelve. Zuhanyzási lehetőség és motorcsónakbérlés a kikötőben. Horgászvezetés Fő profilunk a ragadozóhalak horgászata, ezen belül is elsősorban a pergetés, de a Tisza-tavat jól ismerő vezetőink elkalauzolják akár a nádi pontyozókat, a harcsa kuttyogatást és a lékhorgászat kedvelőit is. A horgásztúrák Tiszafüredről indulnak egyedi igények szerint, előzetes megbeszélés alapján, a horgászvezető elsősorban Elek Gyula, háromszoros „Tisza-tó bajnok”, országos pergetőverseny győztese és még számos, rangos verseny dobogós helyezettje.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.