Kormorán kikötő
Cím
Tiszafüred
47.606710 N, 20.717436 E

Kapcsolat
Telefon: 59/350-350
E-mail nincs megadva
 
 
A Kormorán Kikötő ideális központi táborhely a horgászathoz. Bérelhető itt horgászcsónak, motorral, vagy anélkül, s igény esetén gondoskodunk engedélyről és horgászvezetőről. A Tisza-tavat átszelő folyómederben és a hozzá kapcsolódó tározótérben szinte mindenféle horgászmódszer alkalmazható, mert a halállomány is igen változatos. Majdnem minden horgászható hazai halfaj megtalálható itt, a tavirózsák tövében megbúvó compótól, a felszíni élet pezsgését adó harsány balinokon át, a mindenki által vágyott óriás harcsákig. Az eszményi élettér adott. Az egész szezont magában foglaló duzzasztás alatt mintegy 600 hektáros vízfelszín s az ezt kiegészítő kb. 300 hektáros, sással, náddal, gyékénnyel benőtt változatos vízivilág rengeteg felfedezni való élményt kínál a horgászok számára. A táj szépsége és romantikája egyaránt hat az alkalmi vándorra és a szabadidejét rendszeresen itt töltő horgászra. Ezért jelent itt többet, nyújt gazdagabb élményt a parti fák árnyékában fogott ponty, az őszi holtág harcos csukája, vagy a havas télben fagyos kézzel csónakba emelt süllő. Ajánlatunk a tározóval most ismerkedő horgászok számára: Az ismeretlen horgászvizekhez általában nehéz szívvel közelít az ember, hiszen gondoskodnia kell szállásról, engedélyről, csónakról, meg kell találnia a megfelelő horgászhelyet és az alkalmas fogási módot, ami bizonytalansággal tölti el. De ha ránk bízza, mi levesszük válláról a szervezés gondját, s mindezekről gondoskodunk. Közvetlen vízparti szállással, igényének megfelelő horgászcsónakkal, horgászvezetővel várjuk. Kérésére bemutatjuk a kínálkozó lehetőségeket, s tanácsokat adunk az Ön által kedvelt halfaj fogási módszereire. A siker ettől kezdve már Önön múlik, és ha igényli szakavatott horgászvezetők is rendelkezésére állnak.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.