Jó Papa Horgásztanyája
Cím
Tiszaderzs
47.513064 N, 20.644489 E

Kapcsolat
Telefon: 30/213-8792
E-mail nincs megadva
 
 
Tiszaderzsre várom a harcsázást, süllőzést, pontyozást kedvelő horgásztársakat! Tiszaderzs a Tisza tó partján fekszik, annak egyik legszebb, legcsendesebb része, mely harcsában, süllőben igen gazdag! 3 km-re található Abádszalók (a Tisza tó egyik legismertebb települése, üdülő övezete), mely a családtagok számára nyújthat kellemes kikapcsolódást. Továbbá termál vizes fürdők is megtalálhatók Tiszaderzs vonzáskörzetében. Szállás: Teljesen felújított, berendezett 4-5 fős parasztház áll horgászni vagy csak kikapcsolódni pihenni vágyók rendelkezésére. Felszerelt konyha és udvari főző és sütő hely segíti a fogott hal elkészítését. Harcsázás: Április végén, május elején indul a harcsázás. Süllőzés: Süllőzni a tilalmi időszakot leszámítva, egész évben eredményesen lehet. Szeptembertől februárig mártogatva, gumihallal a legeredményesebb. 2004-es évben 9.5, 7, 5.5 és több 2-3 kg-os süllő került a vendégek szákjába. Pontyra illetve egyéb békés halra: A horgászok számára állandó helyet etetek! Téli horgászati lehetőség! A vendégház központi fűtéssel és cserépkályhával is el van látva, szeretettel várok minden kedves érdeklődőt a téli hónapok alatt is! Igény szerint horgász kísérővel illetve velem ismerheti meg a halban gazdagabb részeket.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.