Vékásy Vendégház
Cím
Tilaj
Szabadság u. 37.
46.829084 N, 17.040928 E

Kapcsolat
Telefon: 92/325-904, 30/903-0442
 
 
A vendégház új építésű, hagyományos stílusban épült, részben parasztgerendás ház. 3 szobás, nagy fürdőszobás, konyha és nappali, melyben cserépkályha van. 2 szoba a tetőtérben található, melyből az egyik nyitott galéria szoba. Szobánként 2-2 fő elhelyezésére van lehetőség, ez összesen 6 fő, további 2 fő elhelyezése pótágyon a nappaliban lehetséges. Nagy füves udvarral rendelkezik, a zárt udvarra autóval be lehet állni. Tilajújhegy Nyugat-Dunántúlon, a keszthelyi térségben található, 10 km-re a kehidai gyógyfürdőtől, 20 km-es körzeten belül Keszthely, Hévíz, a Balaton, Zalaegerszeg. A település a gyönyörű Zalai dimbes-dombos táj egy völgyében található, 3 km-re a zalacsányi tótól, ahol strandolni, horgászni, csónakázni és lovagolni is lehet.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.