Tihanyi Családi Szabadidőpark
Cím
Tihany
Aranyház u.
46.907896 N, 17.887673 E

Kapcsolat
Telefon: 20/9754-162
 
 
Tihanyban, a Belső-tó mellett, festői környezetben található a szabadidőpark, ahol a család apraja-nagyja megtalálja a maga szórakozását. A gyerekeket a játszótéren a homokozó, hinta és kedvenc kötélcsúszda mellett számos játék várja. A szülőket és a nagyszülőket a tekepálya teszi próbára. A kellemes időtöltést a hangulatos pince teszi teljessé, ahol a tájjellegű borok mellé zsíros kenyeret, tócsit, palacsintát és ízletes hidegtálakat és szendvicseket szolgálunk fel. Szombatonként kemencében készült sültekkel, langallóval várjuk kedves Vendégeinket! Vállaljuk születés-, és névnapok, családi találkozók, vállalati rendezvények megszervezését. Az óvodásoknak és iskolásoknak 2-5 napos Minősített Erdei Iskola Programot kínálunk. A téli hétvégéken is várjuk Önt és családját a Tihanyi Családi Szabadidőparkban nyílt Gejzír Teázóban, ahol 16 féle kiváló minőségű angol St. James teát kínálunk házi teasüteménnyel. Térjen be hozzánk a téli hidegben is!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.