BMW-üdülőtelep
Cím
Tihany
Kiskopasz-hegyi u. 15.
46.898564 N, 17.890711 E

Kapcsolat
Telefon: 30/576-1553
 
 
Az üdülőtelep a Balatontól gyalogosan 10-15 percnyire van a Tihanyrév és a falu között. Az apartmanok 7 épületben elszórtan egy szépen gondozott parkban találhatók. Minden épülethez külön parkoló tartozik. 2-3 és 4 ágyas apartmanjaink vannak. Az épületek 2 szintesek. A földszintiek kisebb, az emeletiek nagyobb erkéllyel rendelkeznek. Minden apartmanhoz tartozik egy szoba, főzőfülke, fürdőszoba és egy hálófülke (a 3 és 4 ágyasok esetében). Az apartmanok önellátással vehetők ki. Vásárlási lehetőség a faluban 10 percnyi séta. SZÉP kártyát elfogadunk.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.