András Nádfedeles Vendégház
Cím
Tihany
Aranyház u. 30.
46.906742 N, 17.889854 E

Kapcsolat
Telefon: 30/279-1678
 
 
A 2003-ban EURÓPA DIPLOMÁVAL kitüntetett Tihanyban, nagyon szép helyen kínálunk igényes szállást. A vendégház 4 szobával rendelkezik. Ebből 2 egy apartmant alkot, hozzátartozó konyha-társalgóval. A szobák berendezése egyedi. Kertünk ékessége a szőlőlugasos terasz, mely a vendégek rendelkezésére áll. Mind a az étkezési, bevásárlási, strandolási és kirándulási lehetőségek karnyújtásnyira vannak tőlünk. Az érdeklődő vendégeknek és csoportoknak -igény szerint- a házigazda a természeti (vulkáni, utóvulkáni tevékenység látható nyomai), néprajzi és kulturális értékeket bemutató túrákat tervez és szervez beleértve az apátságot is.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.