Szivárvány Üdülőház
Cím
Tényő
Munkás utca 35.
47.541142 N, 17.649000 E

Kapcsolat
Telefon: 96/468-004, 70/318-8070, 70/313-6568
Webhely nincs megadva
 
 
Egy kisgyermek részére kiságy a szülők szobájában ingyenes. A ház Győr mellett a legtisztább levegőjű települések egyike, ahol ezt a település körüli erdők és az ipari tevékenység hiánya, valamint az uralkodó széljárás biztosítja. Gyalogos, kerékpáros, lovas túrákkal bebarangolható a környék és a szomszédos települések. Pannonhalma, Győr, Felpéc, Kajárpéc, és lehetne sorolni tovább, de igazán az tudja élvezni aki személyesen kipróbálta! Tájházak, ősborókás a Bakony 20-30-perc alatt elérhető gépkocsival, de gyalogosan is bejárhatóak! Bográcsozás,grillezés helyben a zárt udvaron. Túravezetést, lovaskocsizást, horgászatot, terep íjászatot, természetfotózást megszervezünk. A helyi ételspecialitások, borok kóstolása, pálinka különlegességek élvezete mind mind a programok része lehet. Ezeket a helyszínen lehet igényelni és megrendelni. Áruk a résztvevők számától függ. A házigazdánál a Falusi Vendégasztal szolgáltatást is igénybe lehet venni, aminek a költsége a megrendelt ételektől függ. Szeretettel várja Tisztelt Vendégeit: Deák Ferencné szolgáltató.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.