Old Lake Golf Club
Cím
Tata
Remeteségpuszta
47.617301 N, 18.346551 E

Kapcsolat
Telefon: 34/587-620
 
 
A Klub, ahol Európa találkozik! Az Old Lake Golf Club Magyarországon az elsők között, 1998-ban alakult. Az Esterházy család grófi ágának vadászbirtokán létrehozott golf klub, ma a régió egyik legnépszerűbb golf komplexuma. Az arborétumi környezetű 18 szakaszos (par 70) bajnoki golfpálya, minden golfozó számára kihívást jelent. Par 3-as gyakorló pályánk és Driving Range-ünk lehetőséget nyújt a kezdők számára is, hogy kipróbálhassák a játékot. Klubunk tagsága az elmúlt 10 évben dinamikusan növekedett. Több száz hűséges tagunk immáron a magyar golfélet kiemelkedő, ismert egyéniségei. Klubunk az elmúlt években igyekezett népszerűsíteni a golf sportot hazánkban. Ezért is vállalkoztunk a régiónkban először, professzionális golfverseny megszervezésére is. A Ladies Europien Tour (LET) 2004 és 2006 között háromszor került megrendezésre pályánkon. Ennek a világviszonylatban elismert versenysorozatnak köszönhetően pályánk is megmérettetett és mostanra már nemzetközi elismerésnek örvendhet. A LET versenyeknek köszönhetően a magyar golfpályák és a magyar golf élet ismét bekerült a világ golfsportjának vérkeringésébe. A 19-es lyuk (19th hole), ahogy golfos körökben nevezni szokták, klubunk megnyitása óta fontos szerepet tölt be. Rengeteg emlékezetes eseménynek és számos eredményhirdetésnek adott már helyet, ez a közel 200 éves épület. Klubunk mindig is különös gondot fordított és fordít arra, hogy a klubház a sportolók minden igényét kielégítse, otthonos és hasznos központjaként az Old Lake komplexumnak. Klubházunk szolgáltatásai - öltözők, (öltözőszekrénnyel, zuhanyzókkal, törölközővel) - bag room - marshall szolgálat, starter - "19th hole" klub büfé - golf shop - szivarszoba - grill terasz Klubház nyitva tartás március 15-től október 23-ig, minden nap: 08:00-tól 19:00-ig Időjárástól függően a nyitva tartás változhat, a változásokról honlapunkon értesítjük kedves vendégeinket!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.