Fényes Fürdő és Kemping
Cím
Tata
Fényes Fasor 1363/95 Hrsz
47.668310 N, 18.308432 E

Kapcsolat
Telefon: 34/588-144
 
 
A Fényes Fürdő és Kemping Tata központjától mintegy 3 km-re fekszik, egy csodálatos természeti értékekben gazdag környezetben.
A 30 hektáros területen a medencék hűsítő habja mellett az országban szinte egyedül itt tehetnek hosszú sétákat vendégeink a forrástavak mentén, illetve az éger láperdő kellemes árnyékot nyújtó ágai alatt. A növény és állatvilág több védett és ritka számban előforduló egyede él itt, többek között: orchideák, hosszú palka, kosborok, tavi rózsa, zöldhasú béka, jégmadár.
A fürdő által nyújtott szolgáltatások: szauna, horgászat, strandröplabda és strandkézi pálya, strandfoci és lábtenisz pálya, játszótér, túrázási lehetőségek, illetve lovaglás, terepíjászat. Szállás lehetőségek: 4 illetve 6 ágyas faházak (saját fürdőszobával felszerelt), 4 ágyas fürdőszobával és konyhával felszerelt faházak, illetve 3 ágyas fürdőszobás, közös konyhás nappalis ház, kempingezési lehetőség (sátor, lakókocsi) Motel, melyben kettő és négy ágyas szobák vannak, a motelben közös fürdő helyiség és közös konyha található.
A felsoroltak mellett számos gyermek- és sportprogrammal várjuk kedves vendégeinket.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.