Cseke-tó
Cím
Tata
Cseke-liget Horgászház
47.652991 N, 18.332802 E

Kapcsolat
Telefon: 34/481-411
E-mail nincs megadva
 
 
A Tatai Sporthorgász és Környezetvédő Egyesület 1929-ben alakult és megalakulása óta folyamatosan aktív szervezet. Alaptevékenysége a tatai Cseke-tó (18 ha) élővilágának védelme, haltelepítés, a tó környékének ápolása és természetesen a sporthorgászat biztosítása. Egyesületünk nyílt gyermek, ifjúsági, valamint felnőtt horgászversenyek rendezésével népszerűsíti a horgászsportot. Lehetőséget biztosítunk vállalatoknak, csoportoknak, vállalati nap keretében megrendezett horgászat lebonyolítására. Napijegy árak: nappali: 3.300,-Ft éjszakai: 3.500,-Ft Ifjúsági: 1.500,-Ft gyermek: 700,-Ft 24 órás: 6.000,-Ft A horgásztanya melletti területen szabadtéri főzési lehetőség van,(előzetes egyeztetés után vehető igénybe) a kihelyezett fa asztalok és padok az ételek kényelmes elfogyasztására adnak lehetőséget. A Cseke-tó halállománya: Fő halunk a ponty, ezen kívül harcsa, süllő, csuka, balin, amúr, pisztráng, kárász, és keszegfélék találhatók a tóban. Tavunk törpeharcsa mentes!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.