Patakparti Pihenőház családosoknak
Cím
Tard
Rózsa Ferenc út 75.
47.879196 N, 20.597169 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
 
 
Kedves Leendő Vendégeink! A Patakparti Pihenőház egész nyáron várja az utazókat, hogy átélhessék a falusi pihenés örömét Tardon. A barátságos vendéglátó család programajánlatokkal, túravezetéssel, helyi ételek kínálásával és a népművészeti hagyományok bemutatásával igyekszik gazdagítani a pihenés napjait. Tard a Bükk hegység lábánál, a Bükki Nemzeti Park határán található csendes település. Gazdag növény- és állatvilága védettséget élvez, látható itt gyurgyalag-telep és árvalányhajjal dúsan díszített domboldal is. A falu Mezőkövesd és Szentistván mellett a 3 matyó település egyike, ma is élő gazdag hagyományaival és hímzéskultúrájával őrzi a régmúlt emlékét. A tardi keresztszemes hímzést be is mutatja a háziasszony. A Tájházak mellett a Táncpajta teszi emlékezetessé a Tardon töltött napokat. A vendégeink Bogács gyógyfürdőjét 6 km-es, Mezőkövesdét 10 km-es utazással érhetik el, 20-40 km-es autóút után Eger és Tiszaújváros, valamint Miskolc élményfürdőiben is pihenhetnek. A vendégházban van 2 szoba (2+1, 3+1) 2 fürdőszoba WC-vel, és étkező-társalgó, a hatalmas füves udvaron kerti bútor és fa játszótér várja Önöket. A Patakparti Pihenőház 2005-ben megkapta a Falusi- és Agroturizmus Szövetség legmagasabb, 4 napraforgós minősítését.< Jöjjenek el hozzánk és szerezzenek sok-sok új élményt! Szolgáltatásaink: - Parkolás 2 fedett kocsibeállóban - Sátorozási lehetőség - Kerékpártúra, túravezetés gyalogosan is - Bográcsozás, grillezés, szalonnasütés - Bababarát szállás: gyerekágy, etetőszék, játszótér - Falusi udvar bemutatása egy falubeli gazdaságban, ahol biotermékek vásárolhatók - A kertben termett gyümölcsök, növények fogyasztása
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.