Pataky Borporta
Cím
Tarcal
Klapka út 20.
48.132640 N, 21.342044 E

Kapcsolat
Telefon: 30/903-6141, 30/362-3562
 
 
A falusi hangulatot, csendet és nyugalmat árasztó szállás, a hagyománytisztelő, népi kultúrát megjelenítő barátságos épített és természeti környezetben, a Tokaj-hegyalja világörökségi magterületen található. A borvidék és a Zemplén innen könnyűszerrel bejárható. A helyi egyedi értékek mind a bor, mind a gasztronómia tekintetében csak fokozzák a vendégek komfortérzetét. A történelmi hangulatú pincében a széles tokaji borválaszték mellett megismerkedhet a környék- elsősorban a szőlő- és a borkultúrához kapcsolódó- specialitásaival.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.