Bodor Major Lovas és Szabadidő Park, Kalandpark, Állatsimogató,
Cím
Tahitótfalu
Bodor Major. Hrsz 091.
47.775000 N, 19.107000 E
Kapcsolat
Telefon: 26/585-006
Web: www.bodormajor.hu
Email küldése
A Bodor Major Budapesttől 30 kilóméterre a Szentendrei-szigeten, a Pilis és a Börzsöny által körülfogott 50 hektáron található. A majortól 800 méterre a Duna-parton bármely személyszállító hajó fogadására alkalmas nemzetközi hajókikötővel rendelkezik.

A major egyik legfontosabb szolgáltatása a kalandpark, mely egy magaslati kötélpályából és egy mászó falból áll. Az akácos erdőben kapott helyet az őshonos állatpark és a lóállomány. A karámok és a kocsiszín mentén épült meg a Lipicai Panzió, mely 110 vendég részére nyújt kényelmes elhelyezést.

MAGASLATI KÖTÉLPÁLYA
A 25 elemből álló magaslati kötélpálya olyan szórakoztató, ügyességi létesítmény, amelyen a felhasználó önállóan halad végig szakképzett személyzet felügyelete mellett.
Ajánljuk azoknak a gyerekeknek, felnőtteknek, csoportoknak és sok mozgást igénylő és szerető egyéneknek, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy kipróbálják magukat egy csodálatos környezetben felépült egyedi akadálypályán. A résztvevők biztonságát az alpinistamászó felszerelés védi. A pálya minden nemzetközi szabványnak megfelel.

ÁLLATPARK
A Bodor Major akácos erdejében kapott helyet az őshonos állatpark, ami a magyar vidék állatait mutatja be. Olyan ma már ritkaságnak számító állatokat láthatnak vendégeink, mint a bivaly, szürkemarha, cigája vagy a gyöngytyúkok, mindemellett közvetlen közelről gyönyörködhetnek a kecskékben, rackákban és mangalicákban is.
A szelídebb állatokkal az állatsimogatóban lehet közelebbi barátságot kötni.
Különösen ajánljuk ezt a programot tavasszal, amikor a kisállatok születnek, ekkor lehet kisbárányt, kiskecskét, nyuszikat, kiscsikót simogatni. Az idelátogatóknak gyalog, lovas kocsin vagy ökrös szekéren van lehetőségük a park megtekintésére.