Csónakázótó
Cím
Szolnok
47.165238 N, 20.192227 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Szolnok várost elhagyva át kell kelni a Tisza hídon, közvetlen a híd után le kell fordulni jobbra a Tiszaligetbe, a teniszpályákat és a labdarúgópályát elhagyva egy bekötőúton kell lefordulni balra, onnan egyenes út vezet a vízterülethez. Tiszta rendes környezet fogadja a horgászni és pihenni vágyót. Stégek nincsenek, de a partról is nagyszerűen lehet horgászni. A víz mélysége 1-2 m, a tóval szemben működik a strand, télen előfordul, hogy a strandról kifolyó termálvizet kiengedik a tóba, így az bizonyos helyeken nagy hidegben sem fagy be teljesen, így alkalom nyílik a téli horgászatra. Decemberben gyakran látni horgászokat, fogják a pontyokat a jéghideg vízből. Fogható halfajok: A tó fő hala a ponty, erre horgásznak a legszívesebben a helyi horgászok, állandó telepítéssel pótolják a kifogott állományt. Fő táplálékkonkurensei a keszegfélék, kárászok is szép számban élnek a vízben, telepített hal a compó érdemes rá is próbálkozni. Ragadozóállomány közül a süllő van túlnyomó részben, tavasszal ősszel eredményesen süllőzhetünk, csuka nem sok van benne.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.